Όροι χρήσης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφή Προϊόντος

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με την Speedex Courier. Για να μας στείλετε πίσω το δέμα σας τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς (θα ενημερώσετε το courier ότι τα έξοδα αποστολής είναι του παραλήπτη zoofashion.gr), ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής που θα χρεωθείτε είναι 2€. Για αλλαγή με άλλο προϊόν ή για αλλαγή στο νούμερο τα έξοδα αποστολής της πρώτης επιστροφής  χρεώνονται σε εμάς, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε τα μεταφορικά.

Σε περίπτωση που το προϊόν της αλλαγής ξεπερνά το ποσό της αρχικής παραγγελίας πληρώνετε την διαφορά που προκύπτει + 3€ τα έξοδα αντικαταβολής που θα προκύψουν από την συναλλαγή σας με τον κούριερ.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση διπλωμένο από την κανονική του πλευρά, να μην είναι λερωμένο και έχοντας πάνω το καρτελάκι του. Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου εμάς.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (δελτίο επιστροφής) που παραλάβατε μαζί με το προϊόν.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:

THE ZOO

Πολυτεχνείου 29

Πυλαία-Θεσσαλονίκη

ΤΚ 55535

Τηλ. 2314034860

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε πάνω στην φόρμα επιστροφής ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.  Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα εκπτωσιακά προϊόντα. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.